Yritysalueet ja toimitilat

Imatran seudulla on kustannustehokasta tilaa ja laajenemis­mahdollisuuksia hyvien liikenne­yhteyksien varrella. Autamme koko prosessin läpi, et­sit sitten valmista tilaa, tonttia tai räätälöityä ratkaisua.

Ota yhteyttä!

Toimitilat tonttina tai räätälöitynä

Imatran kaupungin toimitilayhtiö Mitralla on kokemusta useista onnistuneista sijoittumisprojekteista. Mitra ja Imatran kaupunki auttavat sopivan tontin löytymisessä, kaavoittamisessa ja toimitilojen rakentamisesta juuri yrityksenne tarpeisiin.

9S5A9507

Valmiit toimitilat

Imatran seudulla on tarjolla paljon valmiita toimitiloja. Kannattaa tutustua myös yksityiseen tarjontaan vaikkapa Oikotie ja Kauppalehden -palveluissa.

9S5A9630

Suomen ensimmäinen hiilineutraali yrityspuisto

Mioni on tarkoitettu yrityksille, joille kiertotalouden ja kestävän kehityksen ajattelumallit ovat tärkeitä. Rakennamme juuri liiketoimintaasi sopivat tilat, joissa huomioimme tulevaisuuden kasvutarpeet. Älykkäät uuden ajan tila- ja energiaratkaisut laskevat käyttökustannuksia.

mioni-industrial-park-hero-etusivu

Vastaus vaati­viinkin toimitila­tarpeisiin: case Tetra Pak Production

Tetra Pak Production sijoittui Imatran seudulle ennätysajassa, kun vaativat toimitilat räätälöitiin rivakasti Mansikkalan yritystaloon.

Lue lisää artikkelista

9S5A9765

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Janneen:

janne saharinen

Myyntipäällikkö, sijoittumispalvelut, Invest in-hankkeet

Janne Saharinen
[email protected]
p. +358 50 5846294

Varaa aika